Full-service verhuurafdeling

Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze uit ons verhuur assortiment. In onze online shop kunt u informatie vinden over de producten en diensten. Onze verhuurafdeling bied een breed scala aan apparatuur en benodigdheden voor een geslaagd feest of evenement. U kunt hier onder andere voor dj-gear, licht, geluid, rigging en podium te recht. Doordat wij in nieuw materiaal blijven investeren houden wij ons assortiment zo actueel mogelijk. Naast onze losse materialen hebben wij voor u ook complete sets samen gesteld. Zo hoeft u niet na te denken wat u nodig heeft en bent u er zeker van dat u van het juiste materiaal word voorzien.

Verhuur

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en dat is te zien aan ons materiaal. Voordat het op productie gaat word het gecontroleerd op de volgende zaken; de werking, compleetheid, netheid en veiligheid. Hierdoor gaat het verhuur materiaal altijd heel en netjes mee. Bij het retourneren word weer alles gecontroleerd op deze zaken.

Voor vragen over onze producten staan wij altijd voor u klaar. Zo kunnen wij u ook van advies voorzien en samen met u een passende set samen stellen.

Neem gerust contact op via onze chatbox, telefoon of via ons contactformulier.

Bekijk onze producten

Bekijk geluid
Bekijk verlichting
Bekijk Rigging
Bekijk bekabeling