Een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren begint bij JSL Audio.

We werken out of the box en creëren een mooie setting met de juiste ambiance. Door onze kennis van verlichting, decor en geluid kunnen we iedere locatie ombouwen tot een feestlocatie, groot of intiem. Door onze goede representatieve allround DJ’s kunnen we u en uw gasten een geweldige avond bezorgen. Dat doen onze DJ’s door de juiste sfeer te creëren en de door u gewenste muziek te draaien op jullie zakelijke bijeenkomst. Hierdoor kunnen u en uw gasten netwerken, gezellig praten of natuurlijk dansje op de dansvloer wagen. Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze voor uw feest.

Een geslaagd bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

U bent bezig met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst. Of dit nu een personeelsfeest, opening, netwerk bijeenkomst of kerstborrel is wij zorgen voor de juiste sfeer. Door te luisteren naar uw wensen maken wij er samen een succesvol evenement van. Met de beste allround DJ en verzorgde drive in show maken wij er een bedrijfsfeest van waar u en uw gasten nog lang over na zullen praten.

Jullie bedrijfsfeest wordt een succes omdat wij als DJ op de achtergrond blijven. Het gaat erom dat de juiste sfeer wordt gecreëerd, of dat nu een gezellige formele setting is of juist een uitbundig feest.

Wat kunt u van ons verwachten?

+ De juiste opbouw voor een geweldige avond
+ Een succesvol bedrijfsfeest
+ Een verzorgde drive-in show en allround DJ
+ Een persoonlijke pagina waar u na het eerste gesprek uw wensen kan doorgeven

Drive in shows

Om het makkelijk te maken hebben wij drie standaard shows voor u samengesteld. Deze zijn gebaseerd op budget, ruimte en aantal personen. Natuurlijk kijken wij per feest wat het meest geschikt is. Bekijk onze shows hier.

Nog meer voor uw bedrijfsfeest:

+ cateraar
+ entertainment
+ themafeest
+ fotograaf of trucage foto’s

Deze kunnen wij ook voor u leveren door onze samenwerkingspartners.

Maak nu kennis met ons!

Wilt u zeker zijn van een succesvol bedrijfsfeest? Neem contact op via onze chatbox, contactformulier of bel ons op