Allround DJ huren

Op een geslaagd feest of evenement mag natuurlijk een goede DJ niet ontbreken. Kent u zelf niemand in uw omgeving, dan is een allround DJ huren de perfecte oplossing. JSL Audio beschikt over een team met ervaren DJ’s die rekening houden met elke muziekstijl. Onze DJ’s hebben technische skills, gevoel voor sfeer en ze passen zich volledig aan naar uw specifieke wensen.


Welke muziek draait een allround DJ?

Een allround DJ is heel veelzijdig en weet hoe hij mensen op de dansvloer kan krijgen. De allround DJ’s die wij selecteren draaien op verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten en heel wat andere evenementen. Hebt u speciale wensen of specifieke voorkeuren? Dan kan u dit eenvoudig aan ons doorgeven. Wij zorgen vervolgens voor de perfecte match voor uw feest.

Wilt u graag herkenbare en dansbare muziek of houdt u meer van muziek in 1 bepaald genre? Muziek bepaalt de sfeer van uw evenement en u wilt natuurlijk een leuke avond beleven met veel ambiance. JSL Audio luistert naar uw voorkeuren en wensen en zoekt op basis daarvan een geschikte DJ voor uw feest.

Allround DJ huren

Drive in show

Een allround DJ huren betekent vaak dat u zelf nog op zoek moet gaan naar dj-apparatuur. JSL Audio beschikt naast DJ’s ook over een drive in show. Dit betekent dat onze DJ’s naast hun uitgebreide muziekcollectie ook zelf hun eigen apparatuur meenemen. Dat is voor u al een hele zorg minder.

Wij gaan samen met u bekijken wat uw wensen zijn en binnen welk budget het moet passen. Vervolgens organiseren wij op basis van het aantal gasten en uw budget een drive in show die volledig aangepast is aan uw voorkeuren. U krijgt bij ons steeds de mogelijkheid om te werken binnen een bepaald thema zoals après-ski of disco. Wilt u graag nog wat extra’s om uw evenement nog feestelijker te maken, dan helpen wij u hier ook graag mee verder. Denk maar aan confetti of een bellenblaasmachine.

Allround DJ huren via JSL Audio?

Bij JSL Audio zijn de mogelijkheden eindeloos. U kan bij ons terecht voor het huren van een allround DJ met of zonder drive in show. Daarnaast hebt u bij ons ook de mogelijkheid om geluidsapparatuur en verlichting te huren. Wij verzorgen met veel plezier de volledige technische productie van uw feest of evenement zodat u enkel nog hoeft te genieten. Voor meer informatie kan u ons contacteren via e-mail, telefoon of via het formulier op onze website.

Neem contact op

Bekijk onze producten

Bekijk geluid
Bekijk verlichting
Bekijk Rigging
Bekijk bekabeling