Bent u op zoek naar een goede DJ met professionele dj-apparatuur? Kies dan voor een drive in show. Dit betekent dat de DJ zelf zijn muziek, materiaal en apparatuur meeneemt. Wij bekijken met u welke sfeer u wenst op uw feest en zorgen vervolgens voor muziek en techniek zodat u zorgeloos van uw feestavond kan genieten. Onze professionele DJ’s en technici staan steeds tot uw beschikking met de juiste muziek, geluidssets en lichtshows.

Soorten shows

Voor elke bruiloft, verjaardag, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of receptie hebben wij een show op maat. U kan kiezen tussen 3 verschillende shows afhankelijk van het aantal gasten en uw budget.

1. LED’s Dance Show

Onze LED’s Dance show is geschikt voor kleinere feesten van ongeveer 65 gasten. Wij passen het geluid aan naar de omvang van uw feest en zorgen voor een gezellige sfeer.

2. IBIZA White Show

Wilt u een iets groter feest organiseren? Dan is de Ibiza White Show de beste keuze. Deze show is geschikt voor ongeveer 125 genodigden.Drive in show huren

3. Imagination Show

Onze Imagination Show is geschikt voor grotere evenementen van ongeveer 250 gasten. Voor een groot feest moeten de geluidsinstellingen perfect afgesteld worden op het aantal gasten. Onze techniekers zorgen er steeds voor dat alles tot in de kleinste details in orde is.

Als u een geschikte drive in show hebt gekozen, kan u ook nog kiezen voor een bepaald thema. Wij verzorgen unieke shows die perfect aansluiten bij het door u gekozen onderwerp. Enkele populaire thema’s zijn bijvoorbeeld après-ski en disco. JSL Audio doet er alles aan om u een zo plezierig mogelijk themafeest te bezorgen.

Drive in show huren bij JSL Audio?

Bij JSL Audio nemen we alle zorgen uit handen. Wij bieden betaalbare en professionele shows aan met ervaren DJ’s en unieke thema’s. Maak een keuze uit een van onze shows en laat ons weten hoe uw feest er precies moet uitzien. Wij doen vervolgens alles om uw evenement te doen slagen. Naast DJ’s en dj-apparatuur kan u ook steeds bij ons terecht voor het huren van licht en geluid. Of het nu gaat om losse verhuur van bepaalde materialen of de volledige technische productie van uw evenement. JSL Audio zorgt steeds voor een onvergetelijk feest met alles erop en eraan.
Bent u benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen? Vul dan het formulier in via de website of neem per telefoon of e-mail contact met ons op.

Neem contact op

Bekijk onze producten

Bekijk geluid
Bekijk verlichting
Bekijk Rigging
Bekijk bekabeling