Bruiloft DJ boeken bij JSL Audio

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Het organiseren kan beginnen, veel aanbod en keuzes maken is niet makkelijk. Jullie willen deze dag zo goed mogelijk organiseren, en wij kunnen jullie daarbij helpen.

Jullie trouwen maar een keer en willen de beste bruiloft dj huren voor de avond van jullie leven. Een dj die al jullie vrienden en familie op de dansvloer krijgt met de beste hits. Iemand die de avond opbouwt en er een spetterend feest van maakt. Er zijn veel goede dj’s, maar hoe vind je de beste dj die bij jullie past? Jullie hebben tenslotte een bepaalde muzieksmaak net als jullie gasten. Wij helpen jullie graag bij het zoeken naar de beste bruiloft DJ.

Bruiloftsfeest

Als bruidspaar kun je een aantal zaken van ons verwachten:

+ Een vrijblijvend persoonlijk gesprek voor jullie feest
+ Een persoonlijke pagina waar jullie na het eerste gesprek je wensen kunnen door geven
+ Verzorgde drive in show en DJ
+ De door jullie gekozen openingsdans*
+ Op jullie favoriete muziek los gaan
+ Jullie gasten zijn altijd welkom tijdens de avond voor verzoekjes

* Wij kunnen voor jullie een voorgemixte openingsdans maken. Jullie geven aan welke nummers jullie er in willen hebben en wij maken daar een te gek openingsnummer van. Deze extra optie kost jullie 45,- euro en hiervoor krijgen jullie de afgemixte versie die aan jullie wensen voldoet.

Genieten van jullie feest zonder zorgen.

Onze bruiloft DJ’s vormen samen een enthousiast team die met veel plezier hun werk doen. Wij genieten er ook van als jullie bruiloft slaagt. Door onze ervaring weten wij precies wat er nodig is om jullie bruiloft te laten slagen. Met goede afwisselende muziek en interactie met jullie gasten zorgen wij er voor dat ook jullie een onvergetelijke bruiloft krijgen . Tijdens de intake beschrijven jullie de avond van jullie leven en wij regelen de rest, zodat jullie een bruiloft zonder zorgen hebben.

Tijd voor persoonlijk contact

Willen jullie zeker zijn van jullie perfecte avond? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan via onze chatbox, contactformulier of telefonisch.