De JSL Audio thema drive-in show huren

Een uitgebreide drive-in show in thema voor een all-in prijs. Deze show kan op diverse gelegenheden worden gebruikt bijvoorbeeld; een bruiloftsfeest, verjaardag, of bedrijfsfeest. Deze show is speciaal voor als u wat anders wilt. Wij hebben diverse themafeesten met decoratie die aansluit bij uw themafeest wensen. De meest geboekte thema’s zijn; de mega Apres ski party met feest DJ Günter. Floorfillers, een echt disco thema waar de hits van toen centraal staan en er met echt vinyl word gedraaid. Tot slot een van de best verkochte shows van nu; The new classics, een show die in het teken staat van de lekkerste dansplaten uit de jaren 90, zero’s en van nu. Deze show is zo gewild vanwege de afwisseling in muziek en 2 top entertainers die er een feest van maken. Natuurlijk kunnen wij ook andere themafeesten verzorgen

Hoe ziet een themafeest eruit?

Het begint bij de aankleding van de feestlocatie. Wij zorgen voor decors, attributen en een te gek DJ meubel in de stijl van het gekozen themafeest. Wanneer de locatie is omgetoverd tot bijvoorbeeld; aprés ski hut, discotheek van vroeger of juist een combinatie van de jaren 90 en nu zijn wij er klaar voor en kan het feest beginnen. De gasten komen binnen en de DJ zorgt voor de juiste sfeer zodat de feeststemming er inkomt. Daarna zal de DJ de avond verder opbouwen en het publiek entertainen. Een themafeest is gegarandeerd een groot succes!

Waar worden deze shows voor geboekt?
Bruiloftsfeest, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, schoolfeest, verenigingsfeest, openingsfeest, personeelsfeest en ga zo maar door.

Wat kunt u verwachten bij een themashow?

+ thema dj meubel
+ top DJ die in het thema draait en verkleed is
+ Professioneel geluid tot +/- 250 personen
+ De hele avond lekker dansen en genieten op de gekozen thema muziek
+ Een fantastisch feest waar de gasten nog lang over na zullen praten
+ thema achterwand
+ Jouw themafeest zonder zorgen kunnen organiseren en vieren.
+ Een persoonlijke pagina waar je na het eerste gesprek jouw wensen kan doorgeven
+ Thema attributen
+ Weggeef materiaal
+ Te gekke themaposter

Uw publiek nog meer verrassen? De volgende ideeën zullen u erbij helpen:

+ artiesten/entertainment
+ full colour lasershow
+ extra movingheads (bewegend licht met verschillende figuren en kleuren)
+ confetti
+ fototrucage

Maak nu kennis met ons!

Wilt u zeker zijn van een te gek schoolfeest? Neem contact op via onze chatbox, contactformulier of bel ons op