Verhuur verlichting

Bij een feest of evenement is goede verlichting essentieel. Bent u daarom op zoek naar verhuur verlichting? Dan bent u bij JSL Audio aan het juiste adres. Wij helpen u graag een keuze te maken uit ons ruime assortiment verlichting en apparatuur. De kwaliteit van het materiaal dat wij leveren is voor ons zeer belangrijk. JSL Audio investeert continu in nieuw materiaal en bovendien wordt elke keer dat de verlichting wordt verhuurd een grondige controle gedaan op het gebied van de werking, veiligheid, netheid en compleetheid van de door u bestelde apparatuur.

Welke verlichting is te huur?

U kunt bij de verhuur van verlichting kiezen uit diverse soorten lampen en toebehoren. Zo hebben we theaterverlichting, buitenverlichting, led spots, moving heads en discobollen. Daarnaast verhuren we ook lasers, lichteffecten en special effects. Dimmers, controllers en statieven kunnen natuurlijk worden meegeleverd. Als u niet precies weet welke verlichting u nodig heeft, dan adviseren wij u natuurlijk graag.

Verhuur verlichting

Wat doet JSL Audio nog meer?

Bij JSL Audio kunt u niet alleen terecht voor verhuur van verlichting, u kunt bij ons ook geluidsapparatuur huren. Daarnaast bieden we ook bekabeling aan en overige handige producten, zoals takels, dansvloeren en constructies om verlichting aan op te hangen. Vindt u het teveel werk om de verlichting en andere zaken te regelen? Wij kunnen ook complete evenementen en feesten voor u verzorgen. Dan heeft u nergens meer omkijken naar. Wat denkt u bijvoorbeeld van een allround dj? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het formulier op de website.

Neem contact op

Bekijk onze producten

Bekijk geluid
Bekijk verlichting
Bekijk Rigging
Bekijk bekabeling