Betaalbare en ervaren allround DJ voor ieder feest

Je bent op zoek naar een betrouwbare en goede allround dj voor jouw feest?
Dan bent u bij JSL Audio aan het juiste adres. Wij hebben de beste allround DJ’s om zorgeloos te feesten met jouw gasten. Onze DJ’s voelen het publiek feilloos aan en maken er één groot feest van. Als ervaren DJ’s draaien wij met onze drive in show op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten door heel Nederland. Ook van jouw unieke gelegenheid maken we graag een swingend feest!

Passie voor muziek en voor klantenservice dat is wat wij met onze DJ’s gemeen hebben. Stuk voor stuk hebben onze DJ’s hun eigen kwaliteiten. Door een geweldig leuk dj team die breed inzetbaar zijn kunnen wij een juiste match maken. Als klant sta je centraal en luisteren wij naar jouw wensen om samen er een groot succes van te maken. Of het nu een verjaardagsfeest of bruiloft is wij zorgen voor een spetterend feest waar jouw gasten uit hun dak gaan. Natuurlijk hebben wij ook passende dj’s voor recepties en dergelijke waarbij de muziek op de achtergrond is en jouw gasten kunnen netwerken of gewoon gezellig met elkaar kunnen praten.

Onze DJ’s nemen behalve hun uitgebreide muziekcollectie ook een verzorgde drive in show mee. Een mooi hoogglans wit dj meubel met LED verlichting samen met een passend geluidsset en verlichting zorgen voor een strakke basis. Om het makkelijk te maken voor je hebben wij 3 standaard drive in shows inclusief DJ voor jou samengesteld. Hierbij kunt ook nog extra’s boeken zoals een bellenblaasmachine, of confetti. Bekijk al onze shows en extra’s in onze webshop. Mocht je nog vragen hebben of persoonlijk contact willen kun je ons bereiken via onze chatbox , het contactformulier en telefonisch.

Enkele extra’s voor onze drive in show:
+ Verlichte dansvloer
+ Saxofonist bij uw feest
+ Truss brugen van 6 of 9 meter met LED sterren achterwand van 3 bij 6m
+ Movingheads op verlichte truss (lichteffect met onbeperkte bewegingsvrijheid die verschillende vormen en kleuren kunnen uitstralen)
+ Spiegelbollen 30 of 50 cm
+ Lasers, (Full color of groen)
+ Podium
+ Confetti