Evenementen

Ben je opzoek naar een audiovisuele partner die alle technische vraagstukken uit handen kan nemen bij jouw zakelijke evenement? Licht, geluid, beeld en special effects vormen de basis bij de beleving van jouw evenement. JSL Audio ontzorgt en adviseert je op technisch gebied om er samen een geslaagd evenement van te maken.

-Heldere communicatie.

-Wij staan garant voor kwaliteit & betrouwbaarheid.

-Lange ervaring in de branche.

-Evenement van A tot Z doordacht. Een dag- en avondprogramma dat volledig in stijl op elkaar is aangesloten.

Hoe verzorgen wij jouw evenement?

Wij bedenken de complete technische productie van jouw evenement. Maatwerk waarbij de boodschap die je wilt overbrengen centraal staat. Met onze creativiteit en professionaliteit streven wij naar een uniek evenement. Verstaanbaarheid van de sprekers is van groot belang en onze technici doen er alles aan om dit te garanderen. Onze technici hebben passie voor het vak en staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door middel van een lichtplan zorgen wij ervoor dat functionele verlichting, sfeerverlichting en de showverlichting perfect op elkaar worden afgestemd.

Natuurlijk houden wij bij het ontwerp rekening met de uitstraling van het bedrijf of jou thema van het evenement. Wij gebruiken onze kennis en ervaringen om met jouw wensen een optimale invulling te geven aan jouw evenement. Uiteindelijk hebben we een doordacht concept dat past bij het budget en doelstellingen van jouw evenement.

Maak jouw boodschap groots!

Beeld zegt meer dan duizend woorden, video is een krachtig middel om jouw boodschap nog beter over te brengen. Door middel van mooie beelden, afgestemd op jouw huisstijl, publiek en wensen kunnen wij gepersonaliseerde content creëren. De verschillende techniek wordt steeds meer verweven. Wij beschikken over de juiste video-oplossingen voor een perfecte weergave tijdens jouw evenement.

Naast het weergeven van PowerPointpresentaties en video’s kunnen wij met onze camera’s ook de sprekers goed in beeld krijgen. Deze oplossing is waardevol bij een groot evenement zodat iedereen hetzelfde beeld heeft. Door deze oplossing wordt het prettiger luisteren en kijken voor de gasten die verder weg zitten. Voor de mensen die er niet bij kunnen zijn kunnen wij een livestream opzetten. Deze kunnen wij op jouw Facebook, YouTube of andere dienst streamen.

VOODOO in Factory 010

opbouw factory 010
Voor deze editie verzorgde wij de complete techniek voor de 2e area. Voor deze stage hebben we het logo van de organisatie als basis gebruikt. Ter aan vulling van de mainstage hebben wij de 6watt lasers geleverd en extra Martin Atomics. Ook de DJ sets en monitoren kwamen bij ons vandaan.

#eventtechniek #licht #geluid #laser #projectondersteuning

Bekijk Project

Opening La Vie Utrecht.

opening
Na een lange verbouwing was het eindelijk zo ver, de grote opening! Wij mochten de techniek verzorgen. Voor de onthulling hebben wij een passend podium gebouwd waarbij we met ons val systeem het nieuwe logo hebben onthuld. Daarnaast plaatsten wij accuspots om de ruimte uit te lichten en zag het buffet er voortreffelijk uit.

#opening #licht #geluid #video #specialfx

Bekijk Project

Paardenmarkt Numansdorp

Tijdens de jaarlijkse paardenmarkt verzorgde wij de techniek voor dit mooie evenement. Van te voren een lichtplan gemaakt afgestemd op de wensen van de klant. Op de feestavond stonden er ruim 2500 mensen te hossen op Nederlandstalige hits van diverse artiesten en DJ’s

#dj-set #licht #geluid #events #podium

Bekijk Project