Evenementen en producties

Bij (grote) evenementen en feesten is de techniek (licht, geluid, video en special effects) natuurlijk een belangrijk aspect om een artiest, DJ of band succesvol te laten optreden.

JSL Audio kan de complete technische productie verzorgen van (business) evenementen, feesten, beursstands, met onze eigen professionele technici en apparatuur. Samen met u en onze technische afdeling zullen wij een creatief passende oplossing bedenken.

Iedere opdracht, klein of groot, werken wij met dezelfde aandacht, passie en creativiteit. Details, kwaliteit en de puntjes op de i zijn voor ons heel belangrijk. Als we iets doen, doen we het goed!

VOODOO in Factory 010

opbouw factory 010
Voor deze editie verzorgde wij de complete techniek voor de 2e area. Voor deze stage hebben we het logo van de organisatie als basis gebruikt. Ter aan vulling van de mainstage hebben wij de 6watt lasers geleverd en extra Martin Atomics. Ook de DJ sets en monitoren kwamen bij ons vandaan.

#eventtechniek #licht #geluid #laser #projectondersteuning

Bekijk Project

Opening  La Vie Utrecht.

opening
Na een lange verbouwing was het eindelijk zo ver, de grote opening! Wij mochten de techniek verzorgen. Voor de onthulling hebben wij een passend podium gebouwd waarbij we met ons val systeem het nieuwe logo hebben onthuld. Daarnaast plaatsten wij accuspots om de ruimte uit te lichten en zag het buffet er voortreffelijk uit.

#opening #licht #geluid #video #specialfx

Bekijk Project

Feestweek Rozenburg

rozenburg
Ter gelegenheid van de grote opknap beurt van het plein is er een feestweek georganiseerd met op zaterdag 1 april een groot feest. Hiervoor hebben wij licht, geluid video en stroom verzorgd. Samen met de opdrachtgever hebben we gekeken naar de mogelijkheden en er een mooie productie van gemaakt.

#bandset #licht #geluid #pixelscreen #feestweek

Bekijk Project