Klantenervaringen

Hieronder leest u enkele ervaringen van klanten die ons eerder hebben geboekt voor een Bruiloft, bedrijfsfeest of sweet 16.

Naam / Locatie

Naam: Desiree
Locatie: Amsterdam

Feest / Datum

Feest: verjaardag
Datum: 16-01-2016

Ervaring

“Goede service en communicatie, goede dj, gasten hebben – hoewel weinig gedanst – wel genoten. Muziek sloot aan op de clubsetting.

Naam: Edwin
Locatie: restaurant de Berk

Feest: Bedrijfsfeest
Datum: 22-01-2016

“na onze terugkomst in Nederland hebben we voor het team en familie een feest georganiseerd. De Dj zorgde voor een gezellige sfeer tijdens het buffet en na der hand ging het dak er af! Top gedaan snelle en goede service zowel voor, tijdens en na ons feest.”

Naam: Air Product
Locatie: Den Haag

Feest: Bedrijfsfeest
Datum: 29-01-2016

“Van te voren een goed gesprek gehad met Jim die ons heeft voorzien van handige tips. Onze wensen waren geen probleem en alles kunnen bespreken. De drive-in show en dj stonden ver voor dat de gasten binnen kwamen klaar. Super verzorgd en goed in gespeeld op de sfeer. Top gedaan!”

Naam: Amber
Locatie: Rotterdam

Feest: Sweet 16
Datum: 30-01-2016

Een geweldig sweet 16 feest. JSL Audio heeft de zaal geheel aangekleed naar onze wensen. De speciale sweet 16 dj booth zag er top uit. Vrienden en familie hebben zich goed vermaakt.

Naam: Corine en Bert
Locatie: Florijn

Feest: Bruiloft
Datum: 25-05-2015

“Top service en goede communicatie vooraf. Tijdens de avond onze muziek gedraaid en er een groot feest van gemaakt. De drive-in show zag er top uit, echt een aanrader!”

Naam: Marjolein
Locatie: Van der valk

Feest: Bruiloft
Datum: 17-07-2015

De hele avond is er door iedereen gedanst zelfs oma stond tot 1uur te dansen!! Mooi licht maakte het af. De gasten vonden de muziek geweldig en heb zich super vermaakt. Dat de gasten zich vermaakt hebben en dat komt een groot deel door de muziek die gedraaid werd.

Naam:Matthijs
Locatie: Rotterdam

Feest: Schoolfeest
Datum: 01-04-2016

Vooraf contact met Jim gehad waarbij we onze wensen hebben besproken. De fijne en duidelijke communicatie heeft voor veel vertrouwen gezorgd en dat is ook waarom wij voor JSL Audio hebben gekozen. Ruim voor het feest stond de DJ klaar en kon het feest beginnen. De leerlingen hebben heel de avond op de dansvloer gedanst en het dak ging eraf. Complimenten voor de DJ en top service van JSL Audio. Ook het volgende feest laten wij graag door Jim verzorgen.

Naam:Maarten
Locatie: Brielle

Feest: Horeca avond
Datum: 09-04-2016

Na een tip zijn wij bij JSL Audio te recht gekomen. Voor onze horecazaak waren wij opzoek naar een nieuwe DJ die de zaterdagavond weer tot een succes kon maken. Na een persoonlijk gesprek waarbij wij onze wensen/eisen kenbaar maakte is Jim opzoek gegaan voor de perfecte match. De keuze is goed bevallen en elke zaterdag is het een feest. Ook wordt het elke week drukker, precies zoals wij voor ogen hebben. Fijne samenwerken en goede DJ’s

Naam:Ronald
Locatie: Moordrecht

Feest: Koningsdag
Datum: 27-04-2016

Voor mijn horecazaak was ik nog opzoek naar en geluidsset voor koningsdag. Na een tip bij JSL Audio gaan informeren. Na een prettig gesprek een afspraak gemaakt en meteen de volgende dag kwam Jim langs. Na de bezichtiging en mijn wensen een scherpe offerte gemaakt . Fijne samenwerking doordat er met je mee wordt gedacht. Ook het materiaal ziet er op en top uit, klasse jongens. Bedankt

Naam:Richard
Locatie: Heijplaat

Feest: Koningsdag
Datum: 27-04-2016

Op korte termijn zochten wij een DJ met apparatuur voor ons feest. Na wat zoeken kwamen wij bij JSL Audio uit. Meteen gebeld en een fijn gesprek gehad. Onze wensen stonden centraal en dat bleek ook tijdens het feest. De DJ draaide daadwerkelijk alles. Van hardrock tot vette dance muziek deze avond had het allemaal. Onze leden hebben een waanzinnig feest gehad en gingen door tot in de late uurtjes. Ook de verlichting en rookmachine zorgde voor een feestelijke sfeer. Voor volgend jaar meteen geboekt. Bedankt voor de service en geweldige avond!

Naam:Dennis & Quinta
Locatie: Rotterdam

Feest: Bruiloft
Datum: 16-06-2016

Na wat zoekwerk kwamen wij bij JSL Audio uit. Hier hebben wij via het formulier een aanvraag gedaan en al binnen een paar uur een reactie. Hierna hebben wij een afspraak gemaakt om kennis te maken. Tijdens dit gesprek hebben wij onze wensen doorgesproken en meer te weten gekomen over het bedrijf. Na overleg en vergelijken toch voor JSL Audio gekozen. Blij dat wij voor hun hebben gekozen, het was een geweldig feest. Van begin tot het eind gedanst dankzij de dj. Mede door jullie is dit absoluut de mooiste dag geweest!