JSL Audio Nieuws

Nieuwe Movingheads
Wij hebben vanaf heden de nieuwe Martin Rush MH6 in de verhuur. Dit is een LED wash movinghead met zoom functie. Hierdoor kun je hem als beam spot gebruiken (10 graden) en als echte wash door de 60 graden afstralingshoek. Met een Laag verbruik (155 watt) en hoge output door de 12 x 10w LED’s is dit volgens ons een top spot.

Andere nieuwe Producten

Hazer
Waar rook is… staat onze jem compact haze pro. Deze mooie hazer van 1010 watt zorgt voor een mooie nevel op en rond het podium. Hierdoor komt het licht nog beter tot zijn recht.

Martin atomic 3000
Door de vele vraag naar deze populaire stroboscoop hebben wij ook hier in geinvesteerd. De blind functie van dit apparaat geeft een geweldig effect op uw evenement of festival

Dj Nieuws
Onze dj’s vind je overal zelfs in het buitenland. De allround
toppers van JSL Audio maken van uw gelegenheid een geslaagd feest. Tijdens de carnaval hebben wij veel locaties kunnen voorzien van echte feest dj’s. Hier kunnen wij tevreden op terug kijken. De komende periode zullen onze dj’s naast de horecagelegenheden ook de nodige bruiloften voorzien van hits en entertainment.

Audiovisuele trends 2016
De audiovisuele branche verandert snel met nieuwe producten, maar ook met producten en toepassingen die opeens bruikbaar worden omdat de techniek betaalbaarder is. Deze 3 producten konden wel eens hot worden in 2016:
Blacktrax, een systeem waarmee videomapping op bewegende objecten zorgt voor een “WOW” effect.

Hologram, Bestaat al jaren maar door een aantal technologische verbeteringen zijn holografische projecties betaalbaarder geworden.

Visuele content, Video, infographics, digitale congresposters, alles draait om visuele content. Onze branche speel is veel op in door nog betere schermen in te zetten. (4k en ultra HD) op diverse producties in te zetten bijvoorbeeld bij uw beursstand of bedrijfspresentatie.

Feestweek Epe
Tijdens deze week hebben wij de techniek mogen leveren voor diverse podia en festiviteiten. Van compacte setjes tot het podium voor de afsluiting van deze week, wij mochten het verzorgen. Diverse bekende artiesten hebben tijdens deze afsluiting opgetreden. Tijdens de laatste feestavond stonden er ruim 2000 mensen die genoten hebben van dit spektakel.  Ook de DJ’s mochten wij leveren die tussen de optredens er een groot feest van maakten.

Opening VUE Alkmaar
26 mei 2016 mochten wij in opdracht van Amigo produkties de techniek verzorgen voor deze mooie gelegenheid. Bij deze productie hebben wij voor het geluid zorgt dat op verschillende verdiepingen was te horen. Daarnaast hebben wij nog diverse randzaken voor dit project geregeld.

Nieuwe uitbreiding van de verhuurafdeling.
Wij hebben onze verhuurafdeling verder uitgebreid met diverse apparatuur. Zo hebben wij een nieuwe geluidstafel aangeschaft voor kleinere producties. De Soundcraft Signature 10 is uitermate goed geschikt voor kleine compacte producties. Voor presentaties of kleine bands is deze geluidstafel de juiste keus. Een passende aanvulling hierop is onze nieuwe draadloze microfoon set. De EW 100 receiver samen met de SKM-100 835 zijn geschikt voor presentaties  en zang. Een kwaliteitsproduct die prijstechnisch interessant is voor kleine en middel grote producties. Verder hebben wij ons dj assortiment verder uitgebreid met nog 2 Pioneer CDJ 2000 nexus en een Pioneer DJM-900 nexus. Dat brengt ons totaal op 6 CDJ’s en 3 DJM’s.