Presentatie organiseren?

Onze LED-tv schermen worden veelal ingezet tijdens presentaties. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we jouw presentatie kunnen ondersteunen. Nu we anders om moeten gaan met evenementen en bijeenkomsten bieden wij de mogelijkheid om uw presentatie met een klein gezelschap plaats te laten vinden. Wij begrijpen als geen ander dat het lastig wordt om iedereen hierbij te hebben. Door gebruik te maken van onze camera´s en privé livestream optie kunnen wij ervoor zorgen dat alle genodigden alles goed mee krijgen.

Neem meteen contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Achter de schermen

Wij vinden het belangrijk dat de techniek tijdens jouw presentatie vlekkeloos werkt, maar wij vinden het net zo belangrijk dat alle kabels netjes zijn weggewerkt en dat onze technici onzichtbaar de presentatie begeleiden. Een generale repetitie is een vast onderdeel van een presentatie zodat we samen het beste resultaat neer zetten. Naast dat we de complete productie verzorgen is het ook mogelijk om onze TV-schermen te huren zonder technische ondersteuning.

Organiseren, informeren en presenteren!

Bij een presentatie, seminar of congres is de boodschap het allerbelangrijkste en daarom stellen wij deze centraal. De techniek staat in dienst van de spreker en niet andersom. Het gaat niet zozeer om technische hoogstandjes, het overbrengen van de boodschap staat of valt met de juiste presentator en apparatuur. Met onze expertise stemmen wij dit op de juiste manier af.

Tv-schermen

Huur extra grote schermen voor een klein tot middelgrote
presentatie, seminar of congres.

Microfoons

Huur draadloze oplossingen met handheld- headset-, revers-
en katheder microfoons.

Geluidinstallaties

Huur een geluidsinstallatie met voldoende dekking over het
publiek in de gehele zaal.

Podium

Huur een podium hoog en breed genoeg om de spreker zichtbaar
te maken voor iedereen.

Verlichting

Zet de gehele presentatie, de spreker of een product in het
juiste spotlights. Verlichting huur je bij JSL Audio