Welkom bij JSL Audio

JSL Audio is een betrouwbare totaalleverancier voor business events en evenementen. Of het nu gaat om de ondersteuning van een theateruitvoering, beurs, personeelsfeest, festival of bruiloft, wij nemen de volledige technische productie van uw evenement op ons. Een evenement zonder zorgen!

Onze full-service verhuurafdeling is het adres voor professioneel licht, geluid,video, rigging en special effects. Bij JSL Audio werken wij alleen met gerenommeerde merken die zich al jarenlang bewezen hebben. Onze apparatuur en materialen zijn dan ook van hoge kwaliteit en zullen u niet teleurstellen. De ervaren technische kennis en creativiteit zullen in samenwerking met u resulteren in een waar spektakel.

Naast onze verhuurafdeling en event organisatie bent u bij ons van harte welkom voor het huren van een goede DJ of Drive-in-show waar u op kunt vertrouwen. Onze allround dj toppers zorgen keer op keer voor een geslaagde feestavond, waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Uw wensen staan centraal en onze dj zorgt voor een swingend feest zonder zorgen.

JSL Audio